Cu toții avem nevoie să mergem la saloanele de înfrumusețare. Uneori pentru un masaj relaxant, alteori pentru a arăta fabulos la un eveniment, poate pentru un tratament cosmetic, gene frumoase ce rezistă și rezistă, unghii superbe ce te fac să te simți că poți cuceri lumea ori poate o nouă frizură care să-i topească genunchii iubitei. Varietatea de servicii din lumea hair&beauty nu se limitează doar la aceste exemple. Și este important să avem grijă de aspectul fizic, pentru că trăim în același corp toată viața, iar când faci astfel de lucruri pentru tine, automat ai o stare generală mai bună. 

Dar procesul vechi de a obține o programare era ineficient. Sunai la saloanele cu care te-ai obișnuit și nu-ți era mare mirarea când nu găseai loc când doreai. Așa că trebuia să accepți altă dată disponibilă din agenda unui salon. Dar iată că acum treburile nu mai stau așa, de când a apărut Stailer. Mai jos vei descoperi totul despre Stailer și cum te ajută.

Platformă sau aplicație, programări nelimitate gratuite

Rețeta fericirii este simplă. Adaugi o cană plină de iubire de sine, te înconjori doar cu o mână de oameni cu care rezonezi, adaugi o lingură de curaj și bunătate, un vârf de nebunie, totul presărat cu ambiția de a evolua în cea mai bună versiune a ta. Pe balanța vieții tu cântărești cel mai greu, deci ești pe primul loc în lista de ingrediente. Așadar, dacă vrei să ajungi departe, trebuie să ai o igienă spirituală adecvată. Și nu zice nimeni că trebuie să mergi la salon în fiecare săptămână, dar din când este indicat, pentru că atunci când ai grijă de tine, poți să ai grijă și de restul. Iar Stailer e metoda ideală de a-ți face programările.

Efectuând o programare la salon prin platforma Stailer ai parte de următoarele beneficii:

  • Gratuitate de fiecare dată când te programezi, dar și când anulezi.
  • Nu mai trebuie să suni la saloane. Fie că utilizezi platforma sau aplicatia Stailer, programările se efectuează rapid, online și găsești un loc liber în mai puțin de 5 minute.
  • Îți sunt maximizate șansele de a găsi un loc atunci când ai nevoie. Pe Stailer sunt înscrise peste 1000 de saloane din 41 de orașe. Așadar nu mai depinzi de agendele saloanelor cunoscute. Selectezi filtrele de căutare și anume locația, genul, serviciul, data și ora și primești lista cu saloane unde îți poți rezerva locul. Este o metodă bună de a descoperi și saloane de care nu știai.
  • Nu mai depinzi de programul de deschidere al saloanelor. Te programezi cu Stailer chiar și noaptea dacă așa îți dorești.

Descarcă aplicația Stailer!

Aplicația Stailer îți va fi mai la îndemână decât să accesezi platforma. O găsești în Magazin Play, App Store sau App Gallery. O descarci gratuit și o pui pe homepage. Ori de câte ori ai nevoie de o programare o accesezi și găsești locul dorit. În plus, Stailer este bazat pe transparență, deci ai mai mult control asupra deciziilor făcute. Poți vedea poze din saloane, prețuri percepute, durata serviciilor, locația și recenzii oferite de alți clienți. Și fiindcă este o comunitate atât de mare, ar fi de ajutor dacă lași și tu o recenzie saloanelor, astfel încât și alți clienți să ia deciziile potrivite.

Află mai multe despre Stailer accesând stailer.ro. Ai grijă de tine, atât în interior, cât și la exterior, iar viața ta se va îmbunătăți semnificativ.

Contact:

[email protected]