Bijuteriile au fost și vor fi întotdeauna un subiect de interes pentru multe persoane. Acestea reprezintă accesorii pe care orice doamna vrea să le vadă la mâna, gâtul sau pe degetele sale, să le împodobească corpul și să atragă privirile celor din jur. Să completeze perfect o anumită ținută vestimentară, să pună în valoare statutul social al unei persoane și preferințele în materie de frumos. De la metale semiprețioase și prețioase la pietre, bijuteriile pot fi găsite în multe forme și combinații, în numeroase magazine.

Cele mai preferate materiale în materie de bijuterii sunt constituite de către aur și diamante, în special în rândul femeilor, cele ce poarta mai mereu bijuterii și pentru care de altfel articolele sunt și mai variate. Există însă și numeroase variații ale acestora, în combinație cu alte materiale, prețioase și semiprețioase, care oferă la fel de multa frumusețe unei bijuterii. De asemenea, acestea sunt utilizate și care ornamente în cadrul altor accesorii și haine, pentru cei ce își permit și au la dispoziție maeștri care să poată realiza astfel de produse, la comandă. Dar să rămânem pentru moment doar la bijuteriile normale.

Printre numeroasele variații ale aurului se numără și auru alb, cel negru și cel roz, obținute prin combinația cu diverse alte materiale și metale, precum rodiu natural sau negru, cupru sau prin procese de galvanizare, amestec cu gaze și anumite substanțe. Iar printre cele mai căutate, aurul negru ocupa un loc fruntaș, imediat după cel galben, care este de altfel cel natural. Acesta are o frumusețe aparte și o strălucire la fel de puternică ca și aurul galben, poate fi folosit pentru numeroase articole, de la coliere și brățări la cercei și inele. Unul dintre cele mai cunoscute articole ce poate fi realizat și din aur negru este brățara Tenis, cu o istorie de peste 100 de ani și care este la fel de căutată și îndrăgită și în prezent.

Asemeni unui ceas, dacă ne decidem să ne achiziționam o bijuterie, este mult mai bine să adunam cât mai mulți bani și să alegem ceva de calitate. Avem la dispoziție numeroase modele de brățări AGS-Bijuterie.ro, de lux, la prețuri foarte bune, din aur negru și alb, modelul Tenis, mai sus menționat. Acestea sunt ornate cu diamante, normale sau negre, care oferă o combinație de culori și străluciri.

Există datări ale aurului că și metal utilizat în realizarea de bijuterii încă din cele mai vechi timpuri, fiind asociat astfel cu multe repere importante precum eternitatea, nemurirea, puritatea, soarele, superioritatea socială. În multe perioade ale istoriei cunoscute și în multe civilizații, acest metal prețios era un reper al statutului social. Cu cât mai multe bijuterii prețioase deținea o persoana, cu atât mai importanta era în acea societate, mai bine văzută și mai apreciată. Prin faptul că este la fel de prețios în multe culturi, altele îndepărtate, care nu știau în acele vremuri una de existentă celeilalte, ne putem da seama de impactul puternic pe care aurul, alături de pietrele prețioase precum diamantele l-a avut de-a lungul istoriei asupra oamenilor indiferent de locație și perioada istorica.

Modelul de brățări Tenis mai poartă și numele de „Eternity” și constă într-o montură în șir ornată cu diamante. Reprezintă bijuterii ce pot fi purtate cu orice ocazie și cu orice ținută vestimentara, orice alt accesoriu și așa mai departe. De asemenea, poate fi și un cadou cu adevărat special, atât prin prețul destul de ridicat pe care îl poate avea precum și prin aspectul sau aparte, foarte frumos și elegant.

Deși apărute și foarte populare încă din anii 1920, aceste brățări și-au luat numele abia în anul 1987 în timpul unei partide de la un turneu de tenis în cadrul căreia o jucătoare de tenis obișnuia să poarte bijuterii în timpul meciurilor, modelul captând atenția multor spectatori și nu numai, aceștia dându-i în timp acest nume. Puteți găsi numeroase modele de bratari tennis AGS in cadrul acestei case de amanet.

În cadrul acestui magazin, de bază sunt calitatea și spectaculosul, dar prin aspectul foarte elegant al bijuteriilor comercializate. Toate sunt alese cu grijă și inspectate de profesioniști astfel încât clienții să primească doar cele mai bune articole, care să reflecte în totalitate preturile percepute. În acest fel, fiecare persoana care vă alege un produs din magazin vă avea la dispoziție un articol pe care să îl poarte cu placere și care să-i pună în valoare personalitate, gusturile bune și statutul social, la fel de important și în ziua de azi.

Existând atât de multe schimbări în modă și accesorizare de la un an la altul, și numeroșii producători încearcă să vina mereu cu variații care să tina pasul cu toate schimbările atât în ceea ce privește hainele cât și accesoriile. Dar totodată, există și articole care rămân la fel, cu un aspect clasic, care se integrează perfect în societatea modernă, asemeni acestor brățări, ce pot fi asortate și unei ținute business moderne, uneia elegante dar și uneia casual, chiar spre sportivă.

În oferta magazinului exista și diverse modele de coliere sau cercei ce pot fi asortate cu o brățară Tenis, pentru a forma un set complet care să împodobească corpul oricărei doamne. De altfel, acestea nu sunt specifice doar femeilor ci și bărbaților, existând modele ceva mai mari, ce dau impresia de amplitudine, potrivite pentru mana unui bărbat.

Să nu uitam nici de ceasuri, modelele de lux fiind un bun înlocuitor sau partener pentru o brățară de calitate superioara, ce pot fi purtate la aceeași încheietură sau separat.