Prajitura cu branza dulce si mere, un desert rapid ce impaca toti iubitorii de placinta: cei care iubesc deserturile cu branza dulce si cei care n-ar refuza o portie de placinta cu mere pentru nimic in lume!

Ingrediente

600 g branza de vaci 6 linguri zahar 1/2 pliculet praf de copt 3 oua esenta de vanilie 2 linguri amidon/faina

Ingrediente

6 mere rosii 2-3 linguri zahar 2 linguri unt 1 lingurita scortisoara
Mod de preparare:
  1. Curata merele si taie-le cubulete, apoi amesteca-le cu zaharul, scortisoara si cele 2 linguri de unt topit. Toarna amestecul rezultat in tava.
  2. Bate branza de vaci cu zaharul, ouale, esenta de vanilie si praful de copt. Incorporeaza cele 2 linguri de faina sau amidon cu grija, evitand formarea cocoloaselor.
  3. Toarna compozitia de branza deasupra merelor si da tava la cuptor pentru 45-50 de minute la 170 de grade, sau pana cand prajitura se solidifica si se rumeneste deasupra.

Cheesecake 9 minute

Prajitura “Cat bati din palme”

Placinta greceasca cu lapte