Cea mai buna reteta cu broccoli, asta este! Pieptul de pui iese fraged, iar umplutura este o combinatie delicioasa. Le prepari intr-un timp scurt si le dai la cuptor, timp in care poti prepara o salata proaspata, alaturi de care sa servesti pieptul de pui umplut cu broccoli.

Ingrediente

600 g piept de pui 200 g broccoli 100 g mozzarella sare piper boia cimbru
Mod de preparare:

1. Pune bucatelele de broccoli la fiert pentru 5-6 minute intr-o cratita cu capac. Strecoara broccoliul, zdrobeste-l cu ustensila pentru piure si lasa-l sa se raceasca pentru 10 minute. Combina piureul de broccoli racit cu mozzarella rasa, sare si piper.

Piept de pui umplut cu broccoli (4)

2. Feliaza pieptul de pui ca pentru snitele si bate-le cu ciocanul de snitele. Intinde bucatile de pui si asaza cate 1-2 linguri de umplutura in centrul fiecareia, apoi strange carnea in jurul umpluturii si infige scobitori pentru a preveni desfacerea lor.

Piept de pui umplut cu broccoli (2)3. Asaza pieptul de pui umplut cu broccoli intr-o tava de cuptor si preasar-o cu sare, piper, boia si cimbru. Da tava la cuptor pentru ~50 de minute la 180 grade, sau pana cand friptura se rumeneste bine la exterior.