Combinatia asta este irezistibila: negresa delicioasa cu crema nutella, sau orice alta crema de alune si ciocolata. Reteta este una extrem de rapida, cel putin in ceea ce priveste timpul de preparare. In maxim 10 minute o asezi in tava, in alte 45 o scoti din cuptor si ramane doar sa astepti cu nerabdare sa se raceasca.

Ingrediente

140 g faina 100 g cacao 1/2 lingurita praf de copt 115 g unt topit 350 g zahar brun 4 oua 200 g Nutella
Mod de preparare:
  1. Combina ingredientele uscate intre ele: faina, cacaua si praful de copt. Separat, combina zaharul brun cu untul topit. Adauga ouale treptat, amestecand dupa fiecare.
  2. Incorporeaza ingredientele uscate in compozitia lichida, urmate de crema Nutella. Intinde compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Da tava la cuptor, la 180 grade, pentru 40-45 minute.