Reteta asta de ficatei de pui e numai buna pentru a fi servita la pranz. E traditionala, ideala pentru cei care sufera de anemie si se pregateste in maxim 30 de minute!

Ingrediente
300 g ficat de pui 50 g unt o ceapa 2 catei usturoi 4 linguri ciuperci conservate 100 ml apa sare piper patrunjel mamaliga
Mod de preparare:

 

  1. In unt topit se pun la calit ceapa si usturoiul curatate si taiate marunt.
  2. Se adauga ficatul spalat si curatat si ciupercile.
  3. Se presara sare si piper si se lasa 5 minute sa se caleasca.
  4. Se toarna apa, se pune capac si se lasa 15 minute pe foc. Se servesc cu patrunjel proaspat, taiat marunt, si cu mamaliga.

S-ar putea sa-ti placa si:

Ficatei picanti cu ceapa

Tigaie de ficatei

Ficatei cu ciuperci umplute

din aceeasi categorie