Prajitura mai simpla de atat cu greu intalnesti. Din 3 ingrediente faci un cheesecake delicios, ce provine din bucataria japoneza. 

Ingrediente

9 oua 360 g ciocolata alba 360 g crema de branza
Mod de preparare:

1. Preincalzeste cuptorul la 170g. Separa ouale si da albusurile la frigider. Topeste ciocolata la bain marie, apoi scoate albusurile si bate-le spuma pana cand albusul nu cade din recipient.
2. Adauga crema de branza in ciocolata topita, amesteca, apoi adauga galbenusurile.
3. Adauga si albusurile batute spuma peste ciocolata topita, in 3 portii. Incorporeaza cu o spatula fara sa amesteci mai mult decat e necesar, pentru a nu elimina aerul din albus.
4. Tapeteaza o tava de tort medie sau mare cu pereti detasabili cu foaie de copt, inclusiv pe pereti si unge hartia cu ulei, pentru a permite alunecarea aluatului si a evita craparea lui cand se micsoreaza.
5. Da cheesecake-ul la copt intr-o tava cu apa pentru 45 de minute, primele 15 minute la temperatura medie, urmatoarele 15 minute la foc mai mic si ultimele 15 minute lasand prajitura in cuptor, dupa ce ai stins cuptorul.