Daca tot mananci alimente tip fast-food, incearca acesti burgeri cu pui si bacon, pregatiti la cuptor. Sunt o alternativa mai sanatoasa, fara prajeala si fara carne tocata, pe care stomacul o poate tolera mai usor.

 

6 chifle 150 g mozzarella/cascaval 400 g pui fript 200 g bacon 150 ml sos barbeque 2 fire de ceapa tocate marunt 2 linguri de unt
Mod de preparare:
  1. Taie chiflele jumatati si asaza-le intr-o tava de cuptor. Deasupra lor asaza cate o felie de cascaval sau mozzarella.
  2. Separat combina puiul fript maruntit (poate fi gatit la cuptor, tigaie sau gratar, ramas de la alta masa) cu sosul barbeque, ceapa verde tocata marunt si baconul fasii tras putin la tigaie.
  3. Asaza cate 1-2 linguri de compozitie peste chifla, deasupra pune o alta felie de cascaval si cealalta jumatate a chiflelor. Aplatizeaza chiflele si da burgerii la cuptor pentru 15-20 de minute la 180 grade.

Cheeseburgeri de casa

Sandvisuri Philly cu vita

Burgeri vegetali