Pentru ca timpul disponibil e mereu mai putin decat necesar si pregatirile pentru Revelion se fac intotdeauna pe ultima suta de metri, anul acesta iti ies in intampinare cu un meniu de Revelion complet, care sa te ajute sa te organizezi incat sa termini treaba cat mai devreme.

Aperitive de Revelion

Aperitive pentru meniul de Revelion

Pe langa traditionala si nelipsita salata de boeuf, ai putea incerca retete noi si ingenioase care sa-ti surprinda invitatii. De pilda, iti propun reteta de lalele din rosii, o combinatie super usor de facut si de obtinut, sau o reteta putin mai complexa, de placinta cu spanac si branza, ce are un aspect extrem de prezentabil. Alaturi de aceste aperitive, iata si o bautura perfecta pentru doamne: Daiquiri.

peste la cuptor

Fel principal

Dat fiind ca la masa de Craciun am inclus traditionala friptura de porc, iar in noaptea de Revelion se zice ca e bine sa mananci peste, de aceasta data ne departam putin de carnea rosie (e suficienta in salata de boeuf) si incercam o reteta de peste la cuptor, dupa reteta lui Chef Patrizia. Fripturii ii alaturam o garnitura de legume sotate, care se fac rapid si fara batai de cap.

desert revelion

Deserturi

Pentru a completa meniul de Revelion, pe langa tort (nelipsit de Anul Nou), pentru care iti propunem o reteta deosebita, numita Tort Padurea Neagra, in noaptea dintre ani e musai sa ai pe masa si o salata de fructe delicioasa. Pe langa acestea, pentru cei ce vor sa-si farmece invitatii cu un desert care se topeste in gura, va propun reteta de Negrii in camasi albe, care este complementara ca ingrediente cu maioneza folosita la salata de boeuf (albusurile ramase le poti folosi la desert).

supa-de-galuste

Pranz – 1 Ianuarie

Pentru pranzul de pe 1 Ianuarie, pentru a servi o mancare calda, va recomand supa cu galuste, extrem de simplu de facut daca prepari si salata de boeuf, caci zeama in care fierb ingredientele pentru salata reprezinta supa.

Cu un meniu de Revelion deja pregatit, munca devine mai usoara, iar la finalul serii te vei putea bucura alaturi de cei dragi si vei trece in Noul An cu ganduri bune, forte proaspete si obiective noi.