Paté de ficat de pui a la Diana Munteanu

Prepara un paté din ficat de pui, dupa reteta Dianei Munteanu, o varianta mult mai sanatoasa decat cea disponibila in comert.

Trufe de ciocolata cu menta a la Gordon Ramsey

O reteta super-usoara de trufe de ciocolata, din cartea de bucate a renumitului chef, ce merita sa o incerci. 

Vin fiert cu portocala a la Laura Cosoi

Iarna este perioada perfecta in care sa savurezi un vin fiert, aromat cu scortisoara si portocale. Incearca reteta Laurei Cosoi si incalzeste-te cu gust.

Cartofi copti a la Jamie Oliver

In 3 combinatii diferite, cu 3 arome distincte, cartofii copti dupa reteta lui Jamie sunt garnitura perfecta langa o friptura de pui sau curcan, sau pot fi serviti ca atare, intrucat sunt foarte gustosi. Alege un amestec de condimente care iti surade si prepara o cina rapida si sanatoasa.

Mousse de somon afumat

Chef Alexandra Leon ne invata cum sa pregatim un mousse de somon afumat – aperitivul ideal pentru ocaziile speciale. Se face foarte rapid, dar trebuie preparat chiar inainte de servire. 

Tarta rapida cu capsune

Chef Alex Cartu ne propune un desert foarte rapid si simplu pe baza de capsune. Prepararea dureaza doar 5 minute, daca ai un blat gata facut.

Biscotti cu migdale, camembert, zmeura si ceapa caramelizata a la Chef Foa

Daca esti in pana de idei si vrei sa gatesti un dulce de casa, incearca aceasta reteta inedita de biscotti cu migdale, camembert, zmeura sau capsune si ceapa caramelizata, garantata de Chef Foa.

Piept de rata cu fructe de padure si sparanghel a la Chef Cezar

O reteta deosebita din secretele culinare ale lui Chef Cezar. Invata cum sa prepari piept de rata cu fructe de padure si sparanghel, un fel de mancare deosebit, perfect pentru o cina romantica.

Tagliatelle cu piure de mazare si somon

Reteta apartine castigatorului Masterchef, Ciprian Ogarca, cel care ne-a impartasit ca a fost secretul catre inima actualei sale iubite. 

Calamar umplut cu legume in 5 arome

Ciprian Ogarca, unul dintre castigatorii concursului Masterchef, a dezvaluit una dintre retetele sale de suflet, calamar umplut cu legume in 5 arome, care se prepara dupa cum urmeaza:   Mod de preparare: