O prajitura usoara si cremoasa, pentru care nu trebuie sa aprinzi cuptorul. Trifle cu Nutella e gata in 20 de minute si necesita doar 5 ingrediente.

Ingrediente

1-2 pachete de biscuiti/prajiturele cu ciocolata 1 borcan Nutella/alta crema de ciocolata lapte 3-4 linguri zahar 350 ml smantana pentru frisca
Mod de preparare:

1. Pune crema de ciocolata intr-o cratita mica deasupra focului dat la minim, pentru a o topi (cat sa fie usor tartinabila.
2. Bate smantana pentru frisca cu zaharul pana cand se intareste, aproape la fel de mult ca pentru ornat.
3. Trece fiecare prajiturica/biscuite prin lapte, fara a-i lasa prea mult pentru ca se inmoaie (atentie, nu folosi biscuiti cu crema la mijloc, ci simpli/cu cacao). Aranjeaza-i pe un platou cu margini joase, incat sa acopere intreaga suprafata (rupe biscuitii incat sa umplii golurile).
4. Imparte estimativ cantitatea de frisca in 3 parti egale, apoi unge biscuitii cu un strat de frica, unge cu 1/3 din cantitatea de nutella topita si adauga alt rand de biscuiti inmuiati in lapte.
5. Continua in acelasi mod pana cand ai 4 straturi de biscuiti, 3 de crema de ciocolata si 3 de frisca. Da Triffle la frigider pentru 3-4 ore inainte de servire.