Profita la maximum de sezonul fructelor si prepara tortul de smantana cu piersici. Este racoritor si aromat, fiind desertul ideal in zilele calde de vara. Desertul se prepara usor si nu necesita coacere!

Ingrediente:

1,5 kg smantana grasa 350 g zahar pudra foi de gelatina pentru 1,5 kg produs 100 g ciocolata neagra 2 piersici bine coapte

Ingrediente pentru decor:

100 g ciocolata 2 piersici bine coapte alte fructe, dupa gust
Mod de preparare:

Se prepara gelatina conform instructiunilor de pe pachet si se topeste ciocolata. Smantana se mixeaza cu zaharul si apoi se amesteca cu gelatina.

O treime din smantana se amesteca cu ciocolata topita si se toarna intr-o forma cu pereti detasabili. 

Se pune un strat de felii de piersici si se toarna smantana alba. Se asaza deasupra felii de piersici si se da la rece pentru 6 ore. In momentul servirii se presara ciocolata.

Mod de pastrare:

Se pastreaza la rece.