Asta trebuie sa fie una din cele mai rapid de preparat prajituri de post. Ingredientele se gasesc in orice gospodarie, iar faptul ca tortul e de post nici macar nu e sesizabil!

Ingrediente

1 conserva ananas felii+1 conserva ananas bucati 280 g faina 200 g zahar brun 1 lingura margarina 1/2 pliculet praf de copt
Mod de preparare:
  1. Tapeteaza o tava de tort cu 1 lingura de ulei si 2-3 linguri de zahar brun. Deasupra stratului de zahar, asaza feliile de ananas.
  2. Amesteca faina cu zaharul ramas si praful de copt. Mixeaza conserva de ananas bucati (cu tot cu suc) cu ingredientele uscate.
  3. Toarna compozitia in tava, peste feliile de ananas si da tortul de post la cuptor pentru 40 de minute, la 180 de grade, sau pana cand desertul trece testul scobitorii si se rumeneste. 

Vezi si alte 3 prajituri de POST:

Prajitura “Tavalita”

Chec cu morcovi

Prajitura cu mere