Daca vrei un desert rapid si delicios, poti incerca tortul de ciocolata. Nimeni nu are cum sa ii reziste!

Ingrediente pentru blat:

150 g faina 250 g zahar 40 g cacao 1/2 lingurita praf de copt un praf sare 125 g iaurt 30 ml apa 120 g unt 2 oua

Ingrediente pentru crema:

300 g ciocolata neagra 400 ml frisca lichida 200 g capsune
Mod de preparare:

1. Se amesteca faina cu cacaua, praful de copt si sarea. Se freaca untul cu zaharul pana capata o consistenta spumoasa, in care se adauga ouale, unul cate unul. In compozitia obtinuta se incorporeaza faina, iaurtul si apa si se amesteca pana se omogenizeaza. Se toarna aluatul intr-o forma rotunda pentru tort si se da la cuptor pana se coace.
2. Ciocolata rupta in bucatele se baga la microunde, pana se topeste, si se lasa la racit. Separat, se bate frisca spuma, in care se adauga apoi treptat ciocolata topita si se amesteca.
3. Se pune crema peste blatul din forma se presara un pic de cacao si se orneaza cu capsune. Se lasa la frigider cateva ore, inainte de servire.