O tocanita clasica, rapida, sanatoasa, din putine ingrediente.

Perfecta pentru zilele de post sau pentru cei care, in general, nu consuma carne. O puteti servi alaturi de o mamaliguta fierbinte, in loc de paine.

Ingrediente

2 conserve ciuperci feliate 1 ceapa 1 ardei gras rosu 1 lingurita pasta de rosii 1 legatura patrunjel 1 lingura ulei sare piper
Mod de preparare:

1. Ciupercile se scurg de zeama in care au stat conservate, se trec sub 1 jet de apa rece si se scurg bine.
2. Apoi, se pun in tigaie si se lasa pe foc pana ce dispare apa. Se pune apoi uleiul si se lasa 2-3 minute pe foc sa se caleasca ciupercile.
3. Se adauga ceapa taiata pestisori si ardeiul taiat fasii si se lasa sa se caleasca. Apoi, se pune apa si se lasa pe foc 20 de minute.
4. Dupa acest timp se pune pasta de rosii desfacuta in putina apa, se potriveste gustul de sare si piper si se mai  lasa pe foc timp de 10 minute.

Se aduce la masa cu patrunjel.