Cand doriti sa pregatiti un aperitiv hranitor si consistent, incercati aceasta tarta cu morcovi. Costa numai 4.5 lei/portie sa o pregatiti.

Ingrediente

800 g morcovi 200 g bacon o ceapa 2 linguri smantana un pachet aluat de foitaj 25 g unt putina branza cimbru chimen
Mod de preparare:
  1. Morcovii se taie felii pe lung si se pun la calit intr-o tigaie cu unt topit si ceapa tocata.
  2. Se presara cimbru si chimen si, doar la nevoie, se toarna un pic de apa care sa impiedice lipirea morcovilor.
  3. Baconul se taie cuburi mici care se calesc intr-o tigaie fara ulei. Apoi se amesteca cu smantana.
  4. Morcovii se pun intr-un vas termorezistent, se adauga baconul, se acopera cu aluatul taiat pe masura formei de copt si se lasa la cuptor 40 de minute. Se scoate din tava prin rasturnare si se aduce la masa cu branza si cimbru, dupa gust.