Tagliatelle cu sos de rosii
 20 minute
4 portii
Mediu
O porţie de Tagliatelle cu sos de rosii e binevenita in perioada postului sau cand incercati sa mancati mai usor.
Ingrediente
                                 o punga tagliatelle
 o cutie de 400 g rosii decojite
 o legatura ceapa verde
 un catel usturoi
 sare 
 piper 
 ulei
 2-3 ciuperci champignion
 2-3 rosii cherry
 frunze de busuioc proaspat, pentru decor                            
                        
                            Mod de preparare:
                        
                                                    - Se incinge uleiul si se pune catelul de usturoi taiat feliute sa se rumeneasca.
- Apoi, se adauga ceapa tocata, se lasa 1-2 minute si se toarna continutul unei cutii de rosii decojite.
- Se presara sare si piper si se lasa la fiert 15 minute.
- Intre timp se fierb si pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg si se aduc la masa cu sosul de rosii, ciupercile taiate felii, rosii cherry si frunze de busuioc.
                din aceeasi categorie
            
        
                    5 stars -
                    based on 250 reviews
                
            :quality(75)/https://www.retetepractice.ro/wp-content/uploads/2015/08/Tagliatelle-cu-sos-de-rosii.png) 
                        :contrast(8):quality(75)/https://www.retetepractice.ro/wp-content/uploads/2019/10/112272049_l.jpg) 
                            :contrast(8):quality(75)/https://www.retetepractice.ro/wp-content/uploads/2019/09/paste-cu-branza-topita-si-rosii.jpg) 
                            :contrast(8):quality(75)/https://www.retetepractice.ro/wp-content/uploads/2019/05/Sos-Alfredo-reteta-clasica.jpg)