Daca iti plac fructele de mare, sigur le vei aprecia si in reteta asta de supa, perfecta pentru pranz.

Ingrediente

600 g creveti prefierti 3 morcovi o telina o ceapa sare o lingura ulei 2 litri supa de pui cateva picaturi suc de lamaie
Mod de preparare:

supa-de-creveti

Pasul 1:

Crevetii se curata de carapace, care se pastreaza, iar carnea se pune deoparte.

supa-de-creveti

Pasul 2:

In ulei se pun la calit ceapa taiata marunt, morcovul rondele si telina cubulete. Se presara sare si se lasa pana ce se inmoaie ceapa. Se scot jumatate din legume, se dau deoparte, iar in locul lor se pun carapacele crevetilor.

supa-de-creveti

Pasul 3:

Se toarna supa si se lasa la fiert 30 de minute.

supa-de-creveti

Pasul 4:

Se strecoara supa de amestecul de carapace si legume, apoi in supa clara se pun legume pastrate si crevetii. Se serveste cu cateva picaturi de suc de lamaie si cu crutoane.