Surprinde-ți musafirii cu un desert elegant, servit la pahar sau cupă.  Spumă de zmeură cu frișcă! 

 

Ingrediente pentru spumă de zmeură cu frișcă:

500 g zmeură 150 g zahăr pudră 2 foi gelatină 400 ml frișcă lichidă esență de vanilie 2 linguri zahăr tos

Pentru servit:

căpșune sirop de căpșune frunzulițe de mentă  frișcă
Mod de preparare:
  1. Se pune gelatina la înmuiat în apă rece.
  2.  Se mixează fructele cu zahărul și vanilia și apoi se încălzește puțin pentru a adăuga gelatina bine presată.
  3.  Se bate frișca cu zahărul tos și apoi se amestecă ușor cu compoziția cu gelatină.
  4.  Se repartizează spuma în vasele de servit și se lasă 2 ore la frigider.
  5. Se servește cu căpșune proaspete, sirop de căpșune, frișcă și frunzulițe de mentă.