Ingrediente

o punga spaghete fara ou 300 g ciuperci proaspete un ardei gras 2-3 linguri ulei o lingura bulion patrunjel sare piper
Mod de preparare:
  1. Ardeiul se taie cuburi care se pun la calit in ulei, la foc mic.
  2. Se adauga ciupercile spalate si feliate, se potriveste de sare si piper si se lasa sa se evapore apa.
  3. Apoi, se adauga bulionul desfacut cu 100 ml apa si se lasa la fiert aproximativ 15 minute.
  4. Intre timp, se fierb spaghetele, se scurg si se adauga in tigaie peste sosul cu ciuperci. Se amesteca, se rectifica gustul si se aduc la masa cu patrunjel. Pentru aceasta reţeta se pot folosi ciuperci champignon, ghebe sau hribi.

Bine de stiut

  • In loc de patrunjel proaspat se pot folosi cateva frunze de busuioc verde sau o lingura de busuic uscat.
  • La orice preparat din paste, verdeața se adauga la final.