Rulada de porc e perfecta de sarbatori sau la petreceri, mai ales in locul clasicei fripturi.

Ingrediente

500 g pulpa de porc 500 g ciuperci 2 cepe 3 linguri ulei 3 linguri amestec condimente o punga mix de legume congelate 50 g margarina
Mod de preparare:

 

  1. Carnea se taie felii care se bat cu ciocanul de carne si se presara cu amestecul de condimente pe ambele parti.
  2. In doua linguri de ulei se pune ceapa la calit si, cand s-a inmuiat, se adauga ciupercile taiate marunt sau chiar tocate. Se lasa pe foc pana ce scade apa pe care o lasa ciupercile, iar amestecul este bine scazut.
  3. Se repartizeaza ciupercile pe toate feliile de carne, se ruleaza si se prind cu scobitori si, apoi, se ung cu restul de ulei.
  4. Se pun ruladele in tava de cuptor, se adauga putina apa in tava si se lasa la cuptor pentru 40 de minute maximum. Se aduc la masa cu garnitura de mix de legume gatite rapid in margarina.

Incearca si alte retete de rulada