Pregateste un fel de mancare sanatos, perfect pentru o masa in 2 sau in familie. Rulada de curcan e potrivita si in zilele de sarbatoare, pentru a inlocui friptura traditionala.

Ingrediente

un piept curcan 150 g fistic 200 g caise uscate 100 g merisoare uscate 200 g bacon neafumat 200 ml vin alb sec 40 ml ulei de masline Sare piper rucola, pentru servit
Mod de preparare:
  1. Fructele uscate se taie marunt si se pun in apa calda.
  2. Carnea se taie pentru a obtine o foaie mare de carne care se presara cu sare si piper.
  3. Se pun fructele hidratate, se presara fistic maruntit, se ruleaza, se inveleste cu bacon si apoi si se leaga cu sfoara de bucatarie.
  4. Se rumeneste rulada in ulei de masline si apoi se transfera intr-o forma de copt. Se toarna si vinul si se lasa doua ore la cuptor. Se unge din cand in cand cu uleiul in care s-a rumenit rulada. Se serveste pe pat de rucola.

Vezi si alte retete cu carne de curcan