O reteta simpla, rapida, sanatoasa si aspectuoasa, pe care o poate face oricine!

Ingrediente

500 g piept de pui dezosat 4 fire ceapa verde (sau o legatura praz) 2 ardei galbeni 2 ardei verzi sau portocalii 2 ardei rosii sau gogosari sos de soia orez ulei
Mod de preparare:

1. Se taie ceapa verde sau prazul rondele iar ardeii, fasii. Daca se vrea o reteta mai picanta, se adauga si un ardei iute taiat si el rondele.

2. Puiul se taie cubulete si se stropeste bine cu sosul de soia, si se lasa la inmuiat aproximativ 10 minute.

3. Se incinge uleiul in tigaie, se adauga puiul in sos de soia si se rumeneste bine pana cand devine maroniu si fraged. Dupa ce acesta s-a rumenit, se adauga legumele taiate peste si se mai lasa acoperit pe aragaz, la foc mic, inca 10 minute.

4. La final se serveste cu garnitura de orez, simplu.