Adori desertul pufos cu lapte, ce ti se topeste in gura? Nu e greu deloc sa il pregatesti in casa! Uite cum ai o prajitura Kinder Pingui din care sa imparti la discretie cu cei dragi, rapida si delicioasa.

Ingrediente pentru aluat

3 oua 30 g cacao 30 g faina 40 g zahar esenta vanilie 1 lingurita zeama lamaie un praf sare

Ingrediente pentru crema

500 g mascarpone 250 g smantana pentru frisca 130 g zahar pudra esenta vanilie

Ingrediente pentru glazura

300 g ciocolata 4 linguri ulei 2 linguri zahar
Mod de preparare:

1. Separa ouale si bate albusurile cu un praf de sare si zeama de lamaie, pana ce se inspumeaza si se tin de tel.
2. Separat, bate galbenusurile cu zaharul si esenta de vanilie pana ce obtii o crema deschisa la culoare si pufoasa.
3. Incorporeaza albusurile in galbenusuri cu o spatula, apoi incorporeaza si faina combinata cu cacaua.
4. Odata ce obtii o consistenta omogena, raspandeste-o intr-o tava intinsa, tapetata cu foaie de copt. Da tava la cuptor pentru 12-15 minute la 180 grade.
5. In timpul in care se raceste blatul, pregateste crema: Bate mascarpone pentru 3-4 minute, apoi incorporeaza smantana pentru frisca si adauga zaharul si esenta de vanilie.
6. Taie blatul in 3 bucati egale si asaza o prima bucata intr-o tava de chec sau termorezistenta.
7. Deasupra, intinde 1/2 din cantitatea de crema. Adauga cel de-al doilea blat, urmat de restul de crema si cel de-al treilea strat de blat.
8. Topeste ciocolata cu uleiul si 2 linguri de zahar la bain marie sau la microunde, in runde de 30 de secunde urmate de amestecare.
9. Intinde ciocolata deasupra prajiturii Kinder Pingui. Lasa prajitura la rece pentru minim o ora inainte de servire.