O prajitura cu blat de pandispan pufos si crema acrisoara de lamaie.

Ingrediente

1 blat de pandispan din comert 500 ml lapte 40 g zahar pudra 30 g amidon 4 galbenusuri 1 baton vanilie 1 lamaie
Mod de preparare:
  1. Lamaia se spala foarte bine, se taie in doua si se preseaza de suc. Apoi, coaja se taie in bucati mici. 
  2. Laptele impreuna cu batonul de vanilie taiat in doua, pe lungime, si coaja de lamaie se pun la fiert.
  3. Galbenusurile si zaharul se mixeaza bine, se adauga amidonul in ploaie si apoi sucul de lamaie. Se toarna laptele, se amesteca din nou cu mixerul si apoi compozitia rezultata se pune intr-o cratita pe foc aproximativ 3 minute, pana ce crema capata o consistenta mai groasa.
  4. Pandispanul se asaza pe 1 gratar si deasupra lui se toarna crema, care se intinde in strat uniform cu ajutorul unei spatule. Dupa ce crema s-a racit, se taie prajitura si se aduce la masa,  ornata cu fructe.