Invata sa gatesti traditionala reteta italiaa des intalnita in restaurantele cu specific. Pastele quattro fromaggi se fac extrem de usor si le poti servi chiar la tine acasa.

Ingrediente

2 linguri faina 250 ml apa 1 lingurita praf de usturoi 230 g penne 100 g gorgonzola maruntita 100 g cheddar ras 100 g mozzarella taiata cubulete 50 g parmezan ras 1-2 lingurite oregano
Mod de preparare:

1. Fierbe pastele conform instructiunilor de pe cutie.
2. Pune apa intr-o cratita si da-o la foc mediu. Amesteca faina si praful de usturoi in apa, apoi continua sa amesteci pana ce compozitia devine cremoasa.
3. Adauga gorgonzola, mozzarella si cheddarul, apoi continua sa amesteci pana ce branza s-a topit. Potriveste de sare si piper, apoi ia cratita de pe foc.
4. Combina sosul de branza cu pastele gatite, presara parmezan si putin oregano.