Cand ti-e dor de o negresa precum numai bunica stia sa o faca, incearca aceasta reteta. Se potriveste de minune dimineata, alaturi de o cana de cafea proaspata. In plus, pentru prepararea unei portii cheltui doar 2.5 lei.

Ingrediente

170 g ciocolata neagra simpla 160 g faina 4 albusuri 160 g zahar o lingurita praf de copt 120 ml apa un plic zahar vanilinat 1/2 lingurita scortisoara
Mod de preparare:
  1. Ciocolata se pune la topit la bain-marie si, intre timp, se amesteca albusurile cu zaharul vanilinat.
  2. Se pune ciocolata topita si racita, apoi zaharul, faina, praful de copt, scortisoara si apa.
  3. Tava de copt se tapeteaza cu hartie si se toarna aluatul.
  4. Se niveleaza scuturand tava si se coace 25 de minute. Apoi se lasa sa se racoreasca in tava.

Sursa foto: Shutterstock