Maslinele pane umplute cu branza si usturoi sunt un aperitiv excelent dupa o reteta greceasca, ce merge servit de minune la petreceri, la gratar, inainte de preparatele principale si, in general vara.

Ingrediente

masline verzi fara samburi 120 g crema de branza 1 lingura patrunjel 1 lingurita pudra de usturoi sare piper

Ingrediente pentru prajit:

un ou faina pesmet ulei pentru prajit
Mod de preparare:

1. Combina crema de branza cu patrunjelul maruntit cat mai fin, o lingurita pudra de usturoi, sare si piper.
2. Pune compozitia obtinuta intr-un pos de ornat sau o punga alimentara mai groasa, careia ii tai putin din varf.
3. Umple maslinele verzi cu amestecul de branza, apoi da-le prin faina, prin oul batut si, in final, prin pesmet.
4. Prajeste maslinele pane in baie de ulei, cate 30-60 secunde pe fiecare parte, sau pana cand se rumenesc.

S-ar putea sa-ti placa si: