Mancare de vinete
 40 minute
4 portii
Mediu
O reteta perfecta pentru post, care insa este gustoasa si hranitoare in acelasi timp. Mancarea de vinete se face rapid si este satioasa.
Ingrediente
                                 2 vinete
 5 catei usturoi
 o ceapa uscata
 4-5 rosii in bulion, cu tot cu suc
 2 linguri ulei
 sare
 patrunjel                            
                        
                            Mod de preparare:
                        
                                                    - Vinetele se taie felii si se presara cu sare. Se lasa 10 minute intr-o strecuratoare, la scurs.
- Intre timp, in ulei se caleste ceapa maruntita si se pun vinetele scurse.
- Se lasa 5 minute pe foc, se adauga foarte putina apa si se lasa 10 minute pe foc, cu capac.
- Se adauga usturoiul feliat, rosiile taiate marunt cu tot cu suc si se mai lasa 10 minute pe foc. Se potriveste de sare si se aduce la masa cu patrunjel.
                din aceeasi categorie
            
        
                    5 stars -
                    based on 250 reviews
                
            :quality(75)/https://www.retetepractice.ro/wp-content/uploads/2015/08/Mancare-de-vinete.png) 
                        :contrast(8):quality(75)/https://www.retetepractice.ro/wp-content/uploads/2019/03/Pizza-de-post-cu-ardei-si-masline.jpg) 
                            :contrast(8):quality(75)/https://www.retetepractice.ro/wp-content/uploads/2019/03/Omleta-cu-dovlecei-la-cuptor.jpg) 
                            :contrast(8):quality(75)/https://www.retetepractice.ro/wp-content/uploads/2019/03/Ciorba-de-urzici-cu-usturoi.jpg)