Fursecuri delicioase ce se fac super-rapid si care ti se topesc in gura, din numai 2 ingrediente. Incearca reteta de macarons de cocos!

Ingrediente

150 g fulgi de cocos o sticla lapte condensat indulcit
Mod de preparare:
  1. Toarna 3/4 din cantitatea de lapte condensat intr-un castron, adauga fulgii de cocos si amesteca.
  2. Compozitia trebuie sa fie relativ uscata, dar daca iei din ea si o presezi intre degete, sa iasa foarte putin lapte din fulgii de cocos.
  3. Daca mai e necesar, mai adauga lapte sau fulgi de cocos, pana obtii consistenta mentionata.
  4. Formeaza fursecurile cu cocos in palma, rotunde sau aplatizate, apoi coace-le in cuptorul preincalzit.
  5. Aceste macarons se coc foarte repede, deci stai langa cuptor si imediat ce au devenit aurii, scoate-le.

Sfat util

✽ Prepara macarons de cocos si orice alt desert ce contine lapte condensat cu ingredientul preparat in casa, caci cel disponibil in comert nu este similar ca densitate cu laptele condensat.