Au un aspect deosebit si merg servite in orice zi de sarbatoare, sau in care tii o petrecere. Uite cat de usor prepari niste fursecuri crapate cu ciocolata, ce vor disparea de pe masa in timp record!

Ingrediente

200 g faina 2 oua 100 g zahar 1/2 lingurita scortisoara 1 pliculet praf de copt un praf sare 200 g ciocolata 50 g unt esenta de vanilie
Mod de preparare:

1. Topeste ciocolata cu untul la microunde sau bain marie. Combina faina cu praful de copt, scortisoara si sarea.

2. Bate ouale cu zaharul pana se deschid la culoare si devin cremoase. Incorporeaza ingredientele uscate, urmate de ciocolata.

3. Strange compozitia obtinuta intr-o folie alimentara, ca un salam de biscuiti si da-o la frigider pentru 4 ore.

4. Dupa 4 ore, scoate compozitia rulata din frigider si tai-o pe lungime in 2. Apoi, taie compozitia in feliute potrivite, de un deget grosime.

5. Rotunjeste intre palme fiecare “feliuta” de compozitie si trece-le prin zahar tos, apoi prin zahar pudra.

6. Asaza fursecurile cu ciocolata intr-o tava tapetata cu foaie de copt, la distanta de 3-4 cm una de celelalte.