Invatati cum sa preparati un drob traditional din carne de miel, atat de popular pe masa de Pasti a romanilor.

Ingrediente

maruntaie de la un miel 3 cepe 4 legaturi ceapa verde o legatura marar o legatura patrunjel 3 oua sare piper

Ingrediente pentru tavi

o lingura ulei o lingura faina
Mod de preparare:
  1. Organele de miel spalate se pun la fiert in apa rece cu sare si cele trei cepe taiate in doua.
  2. Se ia spuma cu o spumiera de cate ori este nevoie si se lasa sa fiarba 15 minute.
  3. Se toaca toate organele fierte si racite si apoi, in tocatura, se pun ouale, ceapa verde si verdeata, tocate la cutit.
  4. Se amesteca, se potriveste gustul de sare si piper si se toarna amestecul intr-o tava sau doua unse cu ulei si presarate cu faina. Se lasa la cuptor aproximativ o ora.

Drob de vita si porc

Friptura de miel inabusita a la Jamie Oliver

Colac italian impletit