Daca sunteti fan al cordon bleu-ului, atunci aceasta reteta o sa va placa foarte mult.

 

Ingrediente

4 felii piept de curcan 8 felii branza topita 8 felii sunca 100 g pesmet auriu 1 ceapa miezul de la 6 rosii 1 lingura ulei ulei pentru prajit 2 oua sare piper 1 foaie dafin
Mod de preparare:

1. Din pieptul de curcan se taie patru felii cat mai egale. Feliile de carne se pun intre doua foi de folie alimentara si se preseaza cu un sucitor.
2. Se ung feliile de carne pe partea interioara cu oua batute si se asaza cate doua felii sunca si de branza topita.
3. Pentru sos, se scoate miezul rosiilor, ceapa se taie marunt si apoi se pune la calit in ulei. Dupa ce s-a inmuiat ceapa, se adauga miezul rosiilor, sare, piper si foaia de dafin. Se fierbe 10 minute.
4. Se trec portofelele prin pesmet si prin oua si se prajesc in baie de ulei. Se scot pe servete de hartie. Se servesc alaturi de sosul de roșii preparat.