Perfect pentru servirea invitatilor la ocazii speciale, checul aperitiv este totodata o gustare sanatoasa si satioasa.

Ingrediente pentru aluat

3 oua 200 g faina un plic praf de copt 100 g unt 100 ml smantana de gatit 100 g parmezan ras piper

Ingrediente pentru umplutura

1/2 piept de pui 200 g caise uscate o ceapa mica 20 g unt 4 fire tarhon sare piper
Mod de preparare:
  1. Se taie carnea de pui fasii care se pun sa se rumeneasca in unt topit odata cu ceapa. Se adauga caisele taiate in doua, tarhonul, sare, piper si 50 ml de apa. Se acopera si se lasa la fiert 10 minute, pana se evapora apa.
  1. Pentru aluat, se amesteca bine ouale cu faina, praful de copt, untul topit, smantana, parmezanul si piperul. Se adauga la aluat carnea si ceapa, se amesteca, se toarna totul intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor 45 de minute.