Cauti o idee de mic dejun usor si inedit? Combinatia asta hraneste 4 persoane si este o idee delicioasa, o variatie a oualor Benedict, traditional englezesti.

Ingrediente

8 oua 500 ml lapte 3 fire ceapa verde 1 lingurita ceapa granulata 350 g sunca 6 chifle englezesti paprika sare, dupa gust
Mod de preparare:
  1. Amesteca ouale cu laptele, ceapa verde si cea granulata si sarea.
  2. Pune jumatate din cantitatea de sunca, taiata marunt, intr-o tava termorezistenta.
  3. Deasupra asaza chiflele englezesti, taiate si ele cubulete, apoi completeaza cu restul de sunca. Toarna compozitia de oua si lapte deasupra, acopera caserola cu folie alimentara si da-o la frigider peste noapte.
  4. Dimineata, indeparteaza folia, presara paprika si da tava la cuptor, acoperita cu folie de aluminiu sau hartie de copt, pentru 30 de minute. Dupa ce timpul s-a scurs, indeparteaza folia si da tava din nou la cuptor.
  5. Serveste caserola de oua Benedict cu sos Hollandaise proaspat preparat.

Incearca si:

Frittata

Caserola de legume

Quiche Lorraine cu bacon si praz

din aceeasi categorie