Fructele de mare sunt preferatele tale? Ei bine, acum ai inca o reteta in care sa le poti savura!

Ingrediente

700 g inele de calamar o conserva mare rosii in bulion 3 linguri ulei un praf ghimbir un praf chimen 2 catei usturoi 2 foi dafin putin cimbru 100 ml apa sare piper o legatura patrunjel
Mod de preparare:
  1. In tigaia cu ulei incins se pun calamarii, se amesteca putin si se pune capac.
  2. Cand apa pe care o lasa calamarii a scazut, inelele se scot si, in aceeasi tigaie, se pun rosiile si restul ingredientelor.
  3. Se lasa sa ajunga in punctul de fierbere dupa care se adauga calamari si apa si se lasa la fiert timp de 15 minute, nu mai mult. Se scot si se servesc cu patrunjel verde tocat marunt, deasupra.

Supa de creveti

Creveti scampi cu spaghete

Calamar umplut cu legume in 5 arome