Vrei sa prepari o gustare usoara, un aperitiv practic ce nu se face greu si se consuma rapid? Toata lumea iti va cere reteta asta de briose aperitiv, trimisa si testata de Andriana Deca.

Ingrediente

4 oua 4 linguri faina o lingura ulei 1/2 pliculet praf de copt sare piper 200 g piept de pui 4 felii sunca un ardei gras 50 g masline 50 g cascaval ras verdeata, dupa gust
Mod de preparare:

 

  1. Se mixeaza ouale pana isi dubleaza volumul. Se adauga faina, sarea, piperul, uleiul si praful de copt. Se mixeaza compozitia bine si se incorporeaza ardeiul gras taiat solzisori, pieptul de pui si sunca taiate cubulete mici, maslinele fara samburi si cascavalul ras.
  2. Se pune compozitia in tava de briose si se coc la foc mic. Se poate servi cu patrunjel/marar tocat marunt, dupa preferinta.

Briose cu spanac si branza

Briose cu somon

Briose cu branza