Negresele pot fi si preparate si cu ciocolata alba, caz in care devin blondine. Ies delicioase, mai ales daca iti place mai mult acest tip de ciocolata. Merg de minune alaturi de o cana de cafea sau de ceai.

Ingrediente

4 oua 4 linguri zahar 5 linguri faina 2 linguri ulei 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu 150 g ciocolata alba esenta de vanilie un praf de sare

Ingrediente optionale

chipsuri/bucatele de ciocolata nuca tocata
Mod de preparare:
  1. Bate ouale cu praful de sare, bicarbonatul, vanilia si zaharul la viteza mare, pentru 4-5 minute, pana ce isi maresc considerabil volumul.
  2. Topeste ciocolata cu untul la microunde sau la bain marie. Incorporeaza intai ciocolata, apoi faina (ideal cernuta) in spuma obtinuta, folosind o spatula.
  3. Optional, poti incorpora bucatele de ciocolata sau nuca tocata in compozitie.
  4. Toarna amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da-o la cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 25-30 de minute sau pana trece testul scobitorii.
  5. Serveste blondinele la cafea sau ceai, pudrate cu zahar sau ca atare.