Japoneza
Chifle japoneze pufoase
Le poti cumpara de la cuptorul cu paine, insa sunt mult mai aromate decat orice ai putea cumpara! Uite cum pregatesti niste chifle japoneze pufoase dintr-un aluat simplu si pufos! Dupa reteta asta, iti ies 12 chifle japoneze micute.
Rulada de ou cu legume
Un minim de 5 ingrediente si poti prepara o rulada de ou cu legume dupa o reteta traditional japoneza. Preparatul e gata in maxim 15 minute, e sanatos si tare bun, inclusiv pentru a fi servit rece invitatilor.
Clatite japoneze – cele mai pufoase clatite
Sunt cele mai pufoase clatite, nu exista indoiala! Nu necesita ingrediente deosebite sau o pregatire speciala. Clatitele japoneze se fac putin diferit, insa nu sunt deloc complicat de facut si garantat iti vor placea la fel de mult ca si clatitele americane.
Prajiturele cu ravas
Prajiturelele cu ravas sunt o gustare excelenta la petreceri, alaturi de prieteni. Asterne-ti previziunile despre ei pe biletele de hartie si surprinde-i cu cate o veste buna.
Supa de pui Ramen cu taitei
Supa Ramen e o specialitate japoneza ce presupune alaturarea a diferite ingrediente, uneori pui, alteori porc sau peste, intr-o supa de legume si carne, langa taiteii chinezesti Ramen. Supa este una extrem de sanatoasa si satioasa.
Omurice (omleta japoneza)
Incearca o omleta diferita, din bucataria japoneza, ce are in compozitie un amestec de orez si legume. Este mult mai satioasa daca o prepari asa.
Cheesecake japonez din 3 ingrediente
Prajitura mai simpla de atat cu greu intalnesti. Din 3 ingrediente faci un cheesecake delicios, ce provine din bucataria japoneza.
Pui Teriyaki cu orez
O masa completa pentru intrega familie, in numai 30 de minute, cu aceasta reteta de pui Teriyaki cu orez. Incearca un preparat autentic, poate cea mai cunoscuta reteta cu pui din bucataria japoneza, care este si usor de gatit.
Sos Teriyaki
Teriyaki este un sos si totodata o metoda de preparare a mancarurilor in bucataria japoneza. Sosul Teriyaki are un gust dulceag si este folosit in gatirea unor preparate, precum puiul Teriyaki, sau este servit ca sos de sine statator, separat de preparate precum sushi.
Prăjiturele japoneze cu fasole
Învață să prepari chiar tu daifuku mochi, niște prăjiturele cu pastă de fasole roșie din Japonia care sunt surprinzătoare și delicioase. Mod de preparare: Amestecă făina de orez cu zahărul, sarea, apa și oțetul de orez într-un castron ceramic. Bate bine cu telul amestecul și adaugă colorantul alimentar până obții o pastă roz. Dă la […]