Pate vegetal de ciuperci – Reteta de post
 15 minute
2 portii
Usor
Nu il mai cumpara, ca are mai multe E-uri decat un dictionar! Uite cat de usor e sa prepari pate vegetal de ciuperci acasa, o reteta de post mult mai sanatoasa decat ce gasesti in comert.
Unde mai pui ca e gata in 15 minute?
Ingrediente
                                 230 g ciuperci (crimini/champignion)
 1/2 ceapa mica
 1 lingura sos de soia
 1 catel usturoi mic
 70 g nuci
 1 lingura ulei
 salvie uscata
 sare
 piper                            
                        
                            Mod de preparare:
                        
                                                    1. Toaca ceapa, ciupercile si trage-le la tigaie pentru 7-8 minute, pana cand ciupercile se schimba complet la culoare.
2. Da legumele cu nucile prin robotul de bucatarie si mixeaza pana obtii o pasta omogena. Adauga sosul de soia, catelul de usturoi, sarea, piperul si salvia.
3. Da pateul vegetal de ciuperci la frigider, depozitat intr-un borcan inchis ermetic. Pateul vegetal poate rezista pana la o saptamana in frigider.
Pofta buna!
S-ar putea sa-ti placa si:
                din aceeasi categorie
            
        
                    5 stars -
                    based on 250 reviews
                
            :contrast(8):quality(75)/https://www.retetepractice.ro/wp-content/uploads/2017/11/Pate-vegetal-de-ciuperci.jpg) 
                        


:contrast(8):quality(75)/https://www.retetepractice.ro/wp-content/uploads/2019/05/Sos-Alfredo-reteta-clasica.jpg) 
                            :contrast(8):quality(75)/https://www.retetepractice.ro/wp-content/uploads/2019/03/Hummus-de-casa-cremos.jpg) 
                            :contrast(8):quality(75)/https://www.retetepractice.ro/wp-content/uploads/2019/02/Pasta-de-masline-negre-Cum-pregatesti-o-tapenada.jpg)