Credeai ca doar vara poti prepara o salata hranitoare, plina de nutrienti? Ei bine, toamna e anotimpul perfect pentru salate, doar ca ingredientele sunt altele. In plus, reteta asta este si de post, deci e perfecta pentru zilele in care meniul este oricum restrans.

Ingrediente

o conserva mare fasole boabe gata fiarta o conserva mica sfecla in otet 3 castraveti acri 2 legaturi ceapa verde un morcov fiert putin ulei sare piper
Mod de preparare:
  1. Fasolea se scoate din conserva si se trece sub un jet de apa rapid. Se lasa la scurs.
  2. Se taie castravetii si se lasa si ei la scurs. Se taie si ceapa.
  3. Sfecla se scurge si se pune intr-un castron, se adauga fasolea, castravetii, morcovul fiert taiat cubulete. Se stropesc cu un pic de ulei, sare, piper si se serveste salata cu ceapa verde.

Salata de vinete

Salata de orez

Salata de cartofi cu bacon

din aceeasi categorie