Fie ca le servesti la cina sau la pranz, pastele astea merg de minune si sunt pe placul tuturor. In 20 de minute, cu un minim de efort,  obtii cel mai cremos preparat rapid: paste quatro formaggi

Ingrediente

400 g paste 100 g mozzarella 100 g parmezan 100 g gorgonzola 100 g brie 200 ml smantana pentru gatit 1 lingura ulei de masline sare piper busuioc
Mod de preparare:
  1. Fierbe pastele pentru 7-8 minute in apa cu 1/2 lingurita de sare si o lingura de ulei, apoi scurge-le bine si lasa-le in cratita in care au fiert.
  2. In timp ce pastele fierb, intr-o cratita mica incalzeste smantana pentru gatit si topeste cele 4 tipuri de branza, cat mai maruntite.
  3. Cand pastele sunt fierte, toarna sosul de branzeturi peste ele, adu-le la foc mic si amesteca pana ce se distribuie sosul. Potriveste de sare, piper si presara busuioc.

Sfat util:

✽ Daca preferi ca pastele quatro formaggi sa iasa mai cremoase, adauga putin mai multa smantana pentru gatit cand prepari sosul.

Paste cu ciuperci si praz

Paste gratinate cu ton

Caserola de paste cu pui Alfredo