Asta e o combinatie pe care sigur vei vrea sa o incerci! Este extrem de rapida si e perfecta la micul dejun!

Ingrediente

500 g branza de vaci 2 lingurite zahar pudra un ou 2 linguri faina 4 linguri ulei smantana pentru servit faina de lucru
Mod de preparare:

 

  1. Branza se sfarama foarte bine cu furculita amestecand-o cu zaharul si oul.
  2. Se adauga si faina progresiv si se amesteca foarte bine.
  3. Se iau mici cantitati din aluat, se modeleaza si se trec prin faina.
  4. Se rumenesc cate 3 minute pe fiecare parte. Se servesc cu smantana sau dulceata.

Sfaturi utile:

✽ Adauga in aluatul pentru clatite si coaja rasa de lamaie, sa fie mai aromate.

✽ Incinge bine uleiul inainte de a praji clatitele, ca sa se rumeneasca rapid. Scoate-le pe un servetel de hartie, sa absoarba grasimea.

✽ Serveste clatitele din branza cu o dulceata acrisoara din fructe de padure sau afine. Daca preferi sa le consumi cu smantana, poti adauga un strop de esenta de vanilie, sa fie mai parfumata.

S-ar putea sa-ti placa si:

Clatite cu crema de cirese

Clatite pufoase

Clatite cu morcovi si scortisoara

din aceeasi categorie