Daca iti doresti o prajitura delicioasa cu fructe, cu siguranta, tarta cu caise si migdale iti va satisface toate poftele. Arata incredibil si este usor de preparat. Profita de fructele de sezon si pregateste celor dragi un desert savuros.

Ingrediente:

un pachet aluat foitaj 1/2 kg caise 75 g zahar 75 g unt moale 75 g faina de migdale un ou 75 g fulgi de migdale

Ingrediente pentru ornat:

frunze de menta proaspata
Mod de preparare:

Aluatul se intinde in tava de copt si se taie marginile daca depasesc prea mult marginile tavii. Se da la rece pana se pregateste umplutura. Intre timp, se amesteca untul cu zaharul, faina de migdale si oul.

Se pune amestecul cu ou in forma de copt, peste aluat, si se asaza deasupra sferturi de caise. Se da tava la cuptor pentru 35 de minute si, cu 5 minute inainte de a fi gata, se presara fulgii de migdale. Se serveste ornata cu frunze de menta proaspata.

Mod de pastrare:

Se pastreaza la rece in cazul in care nu este consumata in aceeasi zi.