Spanacul nu e doar foarte sanatos, ci si gustos, daca il prepari dupa reteta potrivita. Iar in supa asta sigur iti va placea gustul lui!

Ingrediente

450 g spanac congelat 2 linguri unt un praf curcuma partea alba a unui praz 2 cartofi un catel usturoi 2 linguri faina 250 ml supa de legume un litru lapte sare piper
Mod de preparare:

 

  1. In oala de fiert se topeste untul, se pun rondele de praz, curcuma si usturoiul.
  2. Se lasa 5 minute, se adauga sarea, faina si cuburile de cartofi. Se toarna supa si laptele si se lasa la fiarba.
  3. Apoi, amestecul cu cartofi fierti se mixeaza.
  4. Se pune din nou pe foc, se mai adauga putin lapte, daca e prea gros, si se pune spanacul. Se lasa doar un clocot. Se potriveste gustul de sare si piper si se poate servi.

Supa de ciuperci

Supa-crema de sparanghel

Ciorba de legume

din aceeasi categorie