Sufleul de pere este delicios si se poate consuma atat la micul dejun cat si la finalul meselor. Daca iti plac fructele si vrei sa incerci si desert mai usor, cu siguranta, iti va placea aceasta idee!

Ingrediente pentru blat:

4 linguri faina 4 linguri cacao un ou 3 linguri lapte o lingura ulei esenta de vanilie

Ingrediente pentru umplutura de fructe:

o para 200 ml apa 2 linguri miere 2 cuisoare un pic de scortisoara
Mod de preparare:

Se pregateste intai para care trebuie sa fie mica si curatata de coaja. Se pune intreaga la fiert cu apa, mierea si aromele. Se lasa 30-40 de minute, in functie de soi, apoi se scurge foarte bine.

Pentru aluat, se amesteca faina cu cacaua si, separat, oul se bate cu laptele si uleiul, apoi se toarna peste amestecul cu faina. Se adauga esenta si se amesteca.

In vasul de copt termorezistent se toarna aluatul si apoi se asaza para bine scursa. Se lasa 20 de minute in cuptor.

Cantitatile se inmultesc cu numarul persoanelor pentru care se pregateste desertul.

Mod de pastrare:

Se pastreaza la rece.