Iti doresti sa tii post, dar iti place carnea prea mult? Aceste snitele vegetale din soia sunt solutia salvatoare! Le prepari usor, le aromezi dupa gust si nici nu stii ca nu mananci carne!

Ingrediente

5-6 bucati soia vegetala (mai multe bucati, daca sunt mici) 150 ml lapte de soia 2-3 linguri faina 1 lingura mustar clasic sare piper boia de ardei dulce pudra de usturoi pesmet (~200 G) oregano ulei pentru prajit
Mod de preparare:

Snitele vegetale 3

  1. Fierbe bucatile de soia pana cand se inmoaie complet (cateva minute), apoi scoate-le pe un tocator de lemn. Preseaza bucatile de soia cu un alt tocator deasupra chiuvetei, pentru a scoate toata apa din ele.
  2. Combina laptele cu faina, mustarul, sarea, piperul, boia si pudra de usturoi. Separat amesteca pesmetul cu oregano.
  3. Trece toate bucatile prin amestecul lichid, apoi prin pesmet si prajeste-le in ulei pe ambele parti cate 1-2 minute, sau pana devin aurii.

S-ar putea sa-ti placa si:

Sarmale in foi de varza cu ciuperci – Reteta de post

Supa italieneasca cu fasole

Orez cu legume de primavara

din aceeasi categorie