Saramura de crap
90 minute
4 portii
Usor
Ingrediente
un kg crap
5 ardei grasi
2 cepe
3 rosii
o lingura ulei
o legatura patrunjel
3 catei usturoi
o legatura marar
2 ardei iuti
Ingrediente pentru fiert
1,5 l apa
2 catei usturoi
2 linguri sare grunjoasa
Mod de preparare:
- Se pune apa la fiert intr-un vas cu sarea grunjoasa si usturoiul. Se lasa saramura pana da in clocot.
- Separat, se spala pestele, se sterge si se pune pe gratar. Se lasa sa se patrunda pe ambele parti.
- Ceapa se curata de coaja, rosiile si cele doua tipuri de ardeii se spala, apoi legumele se pun si ele pe gratar, la copt.
- Dupa ce s-au facut pestele si legumele, se iau de pe gratar si se cufunda in saramura. Se adauga uleiul, usturoiul maruntit, patrunjelul si mararul tocate.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews