O salata pe cat de sanatoasa, pe atat de delicioasa si satioasa! Prepara si tu salata de paste cu somon si branza de capra!

Ingrediente

4 felii somon afumat 250 g paste 200 g branza de capra 2 lingurite ulei verdeata dupa gust

Ingrediente pentru servit

lamaie
Mod de preparare:

1. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet in apa cu sare.
2. Imediat ce sunt fierte, se trec sub un jet de apa rece, se scurg bine si se amesteca cu uleiul.
3. Se adauga apoi somonul taiat si branza sfaramata.
4. Se aduce la masa cu verdeata si lamaie.

Bunica te sfatuieste:

1. Adauga un strop de ulei de masline cand fierbi pastele, sa nu se lipeasca.
2. Poti folosi ulei de masline si la salata, sau ulei din samburi de struguri, ca sa fie dietetica.
3. in loc de somon, poti folosi ton din conserva sau peste pregatit la gratar, in functie de preferintele tale.
4. Cele mai bune verdeturi pentru salata de paste si peste sunt mararul si oregano. Foloseste frunze si crengute proaspete, sa capete o aroma imbietoare.