Prajitura cu rubarba
 70 minute
4 portii
Usor
Prajitura cu rubarba este indicata mai ales in alimentatia persoanelor care sufera de intoleranta la gluten, cunoscuta si sub numele de boala celiaca.
Ingrediente
                                 500 g tije de rubarba
 60 g faina de migdale
 60 g zahar integral din trestie
 2 oua
 40 g faina de orez
 aluat fara gluten                            
                        
                            Mod de preparare:
                        
                                                    - Tijele de rubarba se curata, se taie bastonase si se pun la fiert cu apa cat sa le cuprinda si zahar. Se lasa 15 minute.
- Apoi, li se adauga faina de migdale si se amesteca.
- Ouale cu faina de orez se amesteca si se toarna peste rubarba.
- In vasul de copt se asaza aluatul, se toarna amestecul cu oua si rubarba si se lasa 30 de minute la cuptor.
                din aceeasi categorie
            
        
                    5 stars -
                    based on 250 reviews
                
            :quality(75)/https://www.retetepractice.ro/wp-content/uploads/2015/08/Prajitura-cu-rubarba.png) 
                        :contrast(8):quality(75)/https://www.retetepractice.ro/wp-content/uploads/2020/01/negresa-cu-mascarpone-si-ciocolata-alba.jpg) 
                            :contrast(8):quality(75)/https://www.retetepractice.ro/wp-content/uploads/2019/11/74411246_2507501595951533_9105245824736034816_o.jpg) 
                            :contrast(8):quality(75)/https://www.retetepractice.ro/wp-content/uploads/2019/08/Prajitura-cu-branza-si-caise.jpg)